Contact Info / Websites

Ultimate Rally Challenge '08 and just '08

2008-08-05 21:08:49 by ZuiGe

Hey there!

It's been quite a moment since I last updated this. A year actually.. Well, at least im doing this regularly. Hehe..
I finally got my newest game done, Ultimate Rally Challenge '08 Took me about 7 months to finish this. Quite a big project. I've spent hundreds of hours making this so please go check it out! It hasn't got too much attention yet.
Schools are starting again, yay. My last year. Hope this one will be good and will give me time to do something new with flash. If nothing else I hope I'll learn something new about math that I can use in flash.
So yea, see you guys and thanks for checking out my page! Cheers!


Comments

You must be logged in to comment on this post.


KAMELITKAMELIT

2008-08-06 05:46:30

Sun pelis on kyl aika settiä.

TIETOISKU:
Kamelit (Camelus) ovat suuria, kaksivarpaisia eläimiä. Ne eivät ole sorkkaeläimiä, varpaissa on pehmeät anturatyynyt ja suuret kynnet. Sukuun kuuluu kaksi lajia, yksikyttyräinen dromedaari (Camelus dromedarius) ja kaksikyttyräinen kameli (Camelus bactrianus). Kamelit märehtivät mutta ne eivät ole eläintieteellisesti sukua oikeille märehtijöille, kuten esimerkiksi lehmille. Kuten lehmällä, myös kameleilla on useita mahoja mutta niiden jakautuminen kammioiksi on erilainen kuin lehmillä. Yleisesti katsotaan mahoja olevan kolme vaikka viimeisessä on toiminnallisesti kaksi osaa. Kamelin lähimpiä sukulaisia ovat kamelieläimiin kuuluvat laamat, alpakat, guanakot ja vikunjat.


Dark-Energy-KnucklesDark-Energy-Knuckles

2011-06-17 03:07:32

Hot teen masturbating on cam.

Download here: http://cashload.org/5fcdf00e

She starts crying at the end.